Ayarlar ve hesap

Hesabını sil (ve 30 gün içinde fikrini değiştir)

Hesabın 30 gün sonra kalıcı olarak silinir. O zamana kadar giriş yapmak ya da e-postamızdaki bağlantı onu geri getirir.

Önce verilerinin bir kopyasını mı istiyorsun? Başlamadan önce indir.

Profil ekranı. Hesap altındaki son satır olan Hesabı sil daire içine alınmış.
Profil ekranı. Hesap altındaki son satır olan Hesabı sil daire içine alınmış.
  1. Ayarlar ekranını aç, sonra üstteki adına dokun.
  2. Hesap altında Hesabı sil seçeneğine dokun.
  3. İstersen neden ayrıldığını bize söyle. Bu isteğe bağlı.
  4. İstenen kelimeyi, SİL, yaz ve Hesabımı sil düğmesine dokun.
  5. daili oturumunu kapatır. Sana bir iptal bağlantısı e-postayla göndeririz.

Baştan başlamak istiyorum mu seçtin? Yeni bir hesaba gerek yok: bunun yerine yeni bir aile ya da grup oluştur.

30 gün boyunca fikrini değiştirebilirsin: giriş yap ve Hesabımı geri al düğmesine dokun ya da e-postamızdaki bağlantıya dokun. 30 gün sonra kalıcı olarak silinir.

Bir ailenin sahibi misin? Önce başka birini sahip yap ya da aileyi sil.

Not: Belgelerin ve fotoğrafların bu telefondan hemen kaldırılır. Hesabı geri almak onları geri getiremez.

Güncellendi

İndir:App Store Şurada bul:Google Play