Setări și cont

Șterge-ți contul (și răzgândește-te în 30 de zile)

Contul tău se șterge definitiv după 30 de zile. Până atunci, îl aduci înapoi conectându-te sau cu linkul din e-mailul nostru.

Vrei mai întâi o copie a datelor tale? Descarc-o înainte să începi.

Ecranul de profil. Șterge contul, ultimul rând de la Cont, este încercuit.
Ecranul de profil. Șterge contul, ultimul rând de la Cont, este încercuit.
  1. Deschide Setări, apoi apasă pe numele tău de sus.
  2. La Cont, apasă pe Șterge contul.
  3. Dacă vrei, spune-ne de ce pleci. E opțional.
  4. Scrie cuvântul cerut, ȘTERGE, și apasă pe Șterge contul meu.
  5. daili te deconectează. Îți trimitem pe e-mail un link de anulare.

Ai ales Vreau să o iau de la capăt? Nu ai nevoie de un cont nou: creează în schimb o familie sau un grup nou.

Timp de 30 de zile te mai poți răzgândi: conectează-te și apasă pe Recuperează-mi contul, sau apasă pe linkul din e-mailul nostru. După 30 de zile, se șterge definitiv.

Deții o familie? Fă pe altcineva proprietar sau șterge mai întâi familia.

Notă: Documentele și pozele tale sunt eliminate imediat de pe acest telefon. Recuperarea contului nu le poate aduce înapoi.

Actualizat

Descarcă dinApp Store Disponibil peGoogle Play