Archivuj zoznam alebo ho ulož ako šablónu
Odlož hotový zoznam a neskôr ho vráť, alebo ulož zoznam ako šablónu a začínaj z nej nové zoznamy.
Zoznam je hotový, ale chceš si ho nechať? Namiesto vymazania ho archivuj. Funguje to pre nákupné zoznamy aj zoznamy úloh.
- Na karte zoznamu ťukni na ⋯ → Archivovať. V otvorenom zozname je to tiež v ⋯. Späť ho hneď vráti.
- Archivované zoznamy čakajú pod Archív · N na konci tvojich zoznamov. Ťukni na jeden a prečítaš si ho. Meniť sa nedá.
- Ak ho chceš vrátiť, ťukni vedľa neho na ⋯ → Obnoviť. Vymazať ho odstráni natrvalo.
- Ak chceš zoznam použiť znova, otvor ho a ťukni na ⋯ → Uložiť ako šablónu.
- Nabudúce ťukni pri zoznamoch na + a potom na Začať zo šablóny.
- Šablóny použiješ, premenuješ alebo vymažeš cez ⋯ nad zoznamami → Šablóny.
Šablóna si nechá položky, bez odškrtnutí, dátumov a ľudí. Šablóny zdieľa celá rodina. Šablóna zo zoznamu so zapnutým Len ja zostane len tvoja.
Poznámka: Archivovaný zoznam neposiela pripomienky.
Pomohlo ti to?
Ďakujeme!
Aktualizované
daili