Waar je documenten en foto’s bewaard worden
Documenten en Foto's blijven op deze telefoon. daili uploadt ze nooit en deelt ze niet met je gezin; de eigen back-up van je telefoon kan ze bewaren.
Documenten en Foto’s zijn je eigen la in daili. Alles wat je daar bewaart, blijft op deze telefoon, en nergens anders.
- Alleen jij ziet ze. Je gezin niet, en er wordt niets naar de servers van daili gestuurd.
- De back-up van je telefoon kan ze bewaren. iPhone: ze zitten in de iCloud-reservekopie en komen terug op een nieuwe iPhone die je daarmee instelt (als iCloud ruimte heeft). Android: documenten zitten in de Google-back-up (tot 25 MB voor daili); foto's gaan alleen mee bij een directe overdracht van telefoon naar telefoon (kabel of wifi).
- Uitloggen houdt ze. Log op deze telefoon opnieuw in met hetzelfde account, en ze zijn terug.
- Je account verwijderen haalt ze weg van deze telefoon, meteen.
daili bewaart een eigen kopie, dus een bestand hier verwijderen verwijdert nooit het origineel. Bewaar het origineel van alles wat belangrijk is ook ergens anders, zoals in je e-mail of een cloudopslag.
Let op: Een document of foto die je aan een afspraak koppelt, toont Alleen op dit apparaat. Je gezin ziet de afspraak, maar niet het bestand.
Had je hier iets aan?
Bedankt!
Bijgewerkt
daili